SJOVT HVORDAN UDVIKLINGEN I DANMARK PÅ FLERE OG FLERE OMRÅDER FREMSTÅR SOM UFRIVILLIG PARODI PÅ ALAN WATT’S TANKEFORBRYDERISKE FORUDSIGELSER…

Læsere med gode nerver og en veludviklet tålsomhed for det tragikomiske, kan til anskueliggørelse lytte til generaldirektøren for den velærværdige, bruxelles-baserede organisation Digital Europe, en Cecilia Bonefeld-Dahl, udbrede sig på lydefri globalist-pidgin om hvorledes gammeldags nationale strukturer stadig udgør en genstridig hindring for den ønskede digitale udvikling mod en mere agil og vækstende, innovativ teknofremtid, med fokus på flere investeringer i AI som den altafgørende forudsætning for vor fortsatte nødvendige integration i det fremtidsforbedrede globalsamfund.

Cecilia blev hygge-interviewet i statsradioens P1 Morgen forleden dag. Besynderligt nok udeblev de kritiske spørgsmål fuldstændigt. De ‘røde lejesvende’ på DR er tilsyneladende faldet noget af på den. –Eller også er de internationalistiske dagsordner fra hhv. ‘højre’- og ‘venstrefløjen’ efterhånden bare æltet så grundigt og uadskilleligt sammen til den velkendt allestedsnærværende og evigt omskiftelige konsensus-slimgrød af lige dele racefornæg-tende floskel-afliringer og på forhånd givne doktrinære progressivisme-antagelser.

I en fremtid hvor intet formodes sikkert eller forudsigeligt (ud over den støt og jævnt fremadvældende evighedsflodbølge af højteknologiske og samfundsoptimerende foran-dringer, selvfølgelig) kan vi i hvert fald se frem til én ting med absolut vished: den teleologisk betryggende forekomst af flere og flere top-professionelle, fuldkommen ligestillede ‘kvindelige’ ledere inden for de rådende teknoprogressive brancher.

Jo længere disse gruopvækkende karrierehekse fjerner sig fra Naturen og beslutsomt afsværger deres egne moderinstinkter, des ihærdigere vil de kompensere for traumet derved med demonstrativ optagethed af og selvopofrelse for businessverdenens golde teknofetichisme.

Goldhed og sterilitet er progressivt. Lissom teknologien. Lissom alle top-CEOerne i top-NGOerne. Lissom de farvestrålende reklamer på swipe-skærmen. Lissom alle hjemme-siderne med de blinkende og dansende blokmoduler.

Fremtiden er agil, siger generaldirektør Bonefeld-Dahl. Heldigvis. Hvis ikke, ville vi slet ikke kunne omstille os til den. Investeringerne i AI og Green Tech venter ikke på nogen. Vi risikerer at kineserne løber fra os. Det kræver samarbejde at konkurrere med dem. På tværs af grænser, selvsagt.  

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 svar til SJOVT HVORDAN UDVIKLINGEN I DANMARK PÅ FLERE OG FLERE OMRÅDER FREMSTÅR SOM UFRIVILLIG PARODI PÅ ALAN WATT’S TANKEFORBRYDERISKE FORUDSIGELSER…

 1. Tommy Rasmussen siger:

  22.09.2019 – CO2-møntfod?: Enhver skal få tildelt en månedlig ret til CO2-produktion, bl.a. gennem udåndingen. Denne CO2-mængde bliver samtidig den eneste kapital, hvormed der kan købes! UNESCO vil fremskynde “globalt medborgerskab”.
  https://kristigenkomststorpolitik.blog/2019/09/22/lucifers-sejrsgang-de-tilbad-det-rode-dyr-og-tog-dets-maerke-pa-sig-for-at-kunne-kobe-fns-klimareligion-og-teknokratisk-co2-okonomi/

 2. Tommy rasmussen siger:

  Kommentar:
  BILDERBERGER tale-kladde fra år 2012!
  Et regerbart, forenet Europa er ikke muligt, hvis det ene land er rigt og et land fattigt. Da omfattende rigdom og velstand af forskellige årsager og omstændigheder ikke kan udvikles i ethvert europæisk land, og dette kan heller slet ikke være i vores interesse, er det ubetinget nødvendigt at gennemføre en snarest mulig tilnærmelse af de kapitalstærke lande med sund økonomi til de fattigere lande ved hjælp af nedgradering. Denne nedgradering opnår vi ved at inddrage intakte lande, og her tænker jeg primært på Tyskland, til at betale andre landes gæld for at udligne deres underskud. En progressiv svækkelse vil således være sikret, og ville i erkendelsen af behovet for redningspakker få dens officielle legitimation.

  Betydningen af ​​at Tyskland bliver sat i så stor en gæld – sågar udover kommende generationer – behøver ikke at bestå nogen økonomisk vurdering, men skal forstås som en social-politisk nødvendighed. Sådan skal det også formidles til befolkningen, for ellers vil vi hurtigere end forventet støde på modstand. Da det gælder om at fremskynde den nødvendige svækkelse af Tyskland med understøttende forholdregler, vil vi samtidig massivt stimulere og støtte muligheden for enhver indvandring. Protest og oprør, hvis det overhovedet skulle komme til en større grad heraf, forventes kun fra den højreorienterede lejr. Den brede masse vil ikke udøve modstand – risikoen for social fordømmelse er – takket være årtiers vellykkede arbejde med opdragelse – for høj . Hvis henvisninger også ophobes til at religiøs-militante muslimske indvandrere udskejer sig, skal det bemærkes, at disse henvisninger gør os meget mere gavn end skade. Bidrager deres indflydelse ikke tabet af tyskernes identitet? Opstår herved ikke et langt mere moderat folk end det folk, som førhen bød os trods.

  “fremskynde den nødvendige svækkelse af Tyskland … Bidrager deres indflydelse ikke tabet af tyskernes identitet? Opstår herved ikke et langt mere moderat folk end det folk, som førhen bød os trods”:

  Winston Churchill: “Tyskland skal besejres igen, men denne gang fuldstændigt! Vær opmærksom på, at denne krig ikke er mod Hitler eller national-socialismen, men krigen er kun imod det tyske folk, som på grund af deres kraft skal smadres for evigt, lige meget hvem der regerer: en Hitler eller en jesuittisk præst.”
  https://deinweckruf.wordpress.com/2010/10/28/zitat-der-woche-teil-13-winston-churchill/

 3. Tommy Rasmussen siger:

  09.10.2019 – Netanyahu: Hitler ville ikke udrydde jøder, han ville tvinge dem til at emigrere
  https://kristigenkomststorpolitik.blog/2019/10/09/zionisternes-storisrael-har-nu-domt-israel-til-undergang/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.