NÅR BANKFOLK OG VACCINEPRODUCENTER I OKTOBER 2019 MØDTES MED ERHVERVS-, SYSTEMMEDIE-, MILITÆR- OG VERDENSSTATSREPRÆSENTANTER FOR AT DETAIL-PLANLÆGGE DERES FÆLLES GLOBALE FORHOLDSREGLER I TILFÆLDE AF AT EN FARLIG CORONA-PANDEMI SKULLE INDTRÆFFE EN GANG I FREMTIDEN, SÅ ER DET BARE FORDI VORES ALTRUISTISKE LEDERE ER SÅ FREMSYNEDE OG ANSVARLIGE OG HAR SÅ GODT STYR PÅ TINGENE FOR OS. DET VILLE SELVFØLGELIG VÆRE ALDELES PARANOIDT OG IKKE MINDST SAMMENSVÆRGELSESTEORETISK AT TRO NOGET SOM HELST ANDET…

For fuldstændighedens skyld fremlægger vi her ‘begivenhed 201’ i dens frastødende, men særdeles lærerige helhed. Afsnit 1 (Intro and Medical Countermeasures), afsnit 4 (Communications Discussion and Epilogue) og afsnit 5 (Hotwash and Conclusion) er de mest afslørende, anskueliggørende og relevante.

Mødet er ikke på nogen måde forsøgt hemmeligholdt. Tværtimod. Disse selvudpegede globalteknokratiske herskere tager åbenbart for givet, at hovedparten af verdens befolkninger nu er så tilstrækkeligt demoraliserede, instinktforkvaklede, umyndiggjorte samt legemligt og åndeligt svækkede, at man kan få dem til at tro på og beordre dem til hvad som helst, uden seriøs modstand. Hovmodet og den vanetotalitære magtfuldkommenhed er rystende. Verdensstatsplutokraterne forventer tydeligvis, at undersåtterne ikke blot makker ret og adlyder deres almægtige herrers påbud ubetinget, men tillige takker dem for deres strålende lederskab.

 

Her deres kvalmende selvrosende og ufrivilligt selvinkriminerende efterrationaliseringer (fra marts 2020). Mange af de over 3000 kommentarer er ganske opmuntrende:

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 svar til NÅR BANKFOLK OG VACCINEPRODUCENTER I OKTOBER 2019 MØDTES MED ERHVERVS-, SYSTEMMEDIE-, MILITÆR- OG VERDENSSTATSREPRÆSENTANTER FOR AT DETAIL-PLANLÆGGE DERES FÆLLES GLOBALE FORHOLDSREGLER I TILFÆLDE AF AT EN FARLIG CORONA-PANDEMI SKULLE INDTRÆFFE EN GANG I FREMTIDEN, SÅ ER DET BARE FORDI VORES ALTRUISTISKE LEDERE ER SÅ FREMSYNEDE OG ANSVARLIGE OG HAR SÅ GODT STYR PÅ TINGENE FOR OS. DET VILLE SELVFØLGELIG VÆRE ALDELES PARANOIDT OG IKKE MINDST SAMMENSVÆRGELSESTEORETISK AT TRO NOGET SOM HELST ANDET…

 1. Tommy Rasmussen siger:

  Som jeg har skrevet om før: Dem som styrer vores penge (familien Rotschild) vil (ikke kun desinfektion af pengesedler, men) afskaffelse af alle kontante penge, så der altid er brug for deres såkaldte “kreditter” ud af den blå luft, og hvis man er imod dette system, kan man få afkortet livet, alt efter hvor meget, man skriver eller gør imod det! Læs om Kennedy og Lincoln, som begge blev myrdet på grund af deres trods imod systemet! Kennedy ville indføre NATIONALE “United States Notes” og Lincoln med hans “Greenbacks”, som var grønne på bagsiden. Hvis staten Danmark ville trykke danske pengesedler SELV, i stedet for at overlade det til en PRIVAT såkaldt “dansk” “National”-bank, som styres af en PRIVAT højfinanzbank BIZ i Basel, så skulle vi hverken betale afgifter, renter, skat eller moms. Det hele drejer sig ALTID kun om magt og penge. Dem som styrer pengene, styrer verden, men denne lille pengeelite vil desværre lave en ny “global” verdensorden med kun én regering: nemlig dem selv.

  !!!:

  WHOs Corona-Virus Nødstilstand er IKKE Verdens Ende. Dødelighed = 2.1% – Der foregår i øjeblikket i medierne en sand skrækkampagne: En “frygteligt farlig” coronavirus (forkølelsesvirus) er løs i Kina og spreder sig derfra til resten af verden. Det underlige er, at Bill Gates i en video i 2019 forudsagde nøjagtigt, hvad, der ville ske: En pandemi ville udgå fra et uhygiejnisk kinesisk vådmarked – nøjagtigt, som det er sket. Nu siger den amerikanske handelsminister, at coronavirus er godt for USA: Jobs vender tilbage! Det er lige før man aner USAs hånd bag pandemien: SARS coronavirus var opdaget, isoleret og patenteret af i USAs sundhedsstyrelse CDC i 2007. Mediernes skræmmekampagne minder uhyggeligt om en gentagelse af den skandaløse svineinfluenza fra 2009: Den mildeste influenza-epidemi, der nogensinde er set, blev af vaccinefirmaerne brugt til propaganda for lukrativ svineinfluenza-vaccination med en eksperimentel vaccine, der indeholdt squalen = hajolie i en mængde, der var 1 million gange større end dosis i den miltbrandvaccine, der fremkaldte Golfkrigssindromet i den 1. Golfkrig. Det hed sig, at mange millioner ville dø, hvis de ikke blev vaccineret. Jeg og et par andre læger førte med god virkning en advarselskampagne i medierne under megen modstand. Resultatet af vaccinationerne udeblev ikke: Unge under 20 år fik i forhøjet omfang sygdommen narkolepsi. FN-verdensregeringens WHO ændrede i 2009 under pres fra medicinalfirmaerne pludselig definitionen på “pandemi” fra en farlig tilstand til spredning af denne milde influenza til blot 2 kontinenter. I løbet af dette udbrud blev FN’s WHO kritiseret for at have fremkaldt regeringers pligtopkøb af vacciner med sin meddelelse det år om, at udbruddet havde nået pandemiske forhold, og derefter vrede, da det viste sig, at virussen ikke var så farlig som først antaget.
  https://kristigenkomststorpolitik.blog/2020/01/30/whos-corona-virus-nodstilstand-er-ikke-verdens-ende-dodelighed-2-1/

 2. Tommy Rasmussen siger:

  Senest den 31. juli 2021 skal alle arbejdsgivere i Tyskland være i stand til at bevise, at deres ansatte er vaccineret! Vaccineskaden vil være genetisk irreversibel! Som Dr. Wolfgang Wodarg udtrykte det: “I virkeligheden er denne “lovende vaccine” faktisk en forbudt genetisk manipulation!”
  https://t.me/KanalFragunsdoch/2565

  Se også her:
  https://kristigenkomststorpolitik.blog/2020/07/02/covid19-start-pa-244-ar-gammel-plan-for-global-sovjet-union-fns-agenda-21-2030-vedtaget-af-verdens-lande/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.