SERIEKRIMINEL MULAT MED DREADLOCKS, LØSLADT MOD 1000(!) DOLLARS I KAUTION, AKTIV I BLM OG SELVFØLGELIG ‘TALENTFULD RAPPER’, 39, PLØJER FORSÆTLIGT, MED HØJ FART FIRHJULSTRÆKKER GENNEM OVERVEJENDE ETNISK HVID JULEPARADE I WAUKESHA, WISCONSIN, KVÆSTER OG SÅRER 62, HERAF 18 BØRN, FORELØBIG SEKS DØDE. APPARATJIKMEDIER I DANMARK TAVSE SOM GRAVEN OM MISTÆNKTES VENSTRE-EKSTREME IDEOLOGISKE TILHØRS-FORHOLD. SYMPTOMATISK AFSLØRENDE GANGSTER-RAP SLETTET FRA BIGTECH SOCIALE MEDIER [opdateret 2.03]

BLM-aktivisten og gangster-rapperen ‘Mathboi Fly’ med det borgerlige navn Darrell E. Brooks. Anholdt på fersk gerning og sigtet for overlagt massemord på samt lemlæstelse af dusinvis af festglade kvinder, børn og ældre. Løgnemedierne, der over det forløbne år med stor iver udbredte den ene rygtebaserede bagvaskelse efter den anden af Kyle Rittenhouse, inden domfældelse over denne forelå, forholder sig underligt tavst om eventuelt bagvedliggende motiver i denne sag.
–Af respekt for rettergangens højtidelighed, uden tvivl…

Følgende videoer med den hovedmistænktes sindssyge udgydelser minder os om og er typiske udtryk for den særlige type rendestens-amerikanske negerlarm, der, ved den jødisk dominerede underholdningsindustris mellemkomst, gennem snart tredive år systematisk har forgiftet dansk ungdom: gangster-rappen. –Disse videoer ligger med andre ord inden for ‘normalbilledet’ af og er således repræsentative for genren.

Budskaberne; gestikken; mimikken; attituden; den deliriske hedonisme; den kvalmende narcissistiske opblæsthed og dyriske idioti; den puerile materialisme og åndeligt fallerede nihilisme; de slet skjulte, ja ofte eksplicit udtalte opfordringer til sadistiske overfald og lystmord på tilfældige hvide. Skabelonen er efterhånden genkendelig indtil det mere end trættende, og fra ægte kulturkonservativ side, er der da også fra starten blevet advaret mod de let forudsigelige etnokulturelle skadevirkninger, forbundet med gangsterrappens udbredelse. Disse advarsler er rutinemæssigt blevet bagatelliseret og latterliggjort i de jødisk/kulturmarxistisk dominerede medier og uddannelsesinstitutioner.

Indflydelsesrige kræfter har i mellemtiden sørget for, at netop denne type anti-europæiske, udpræget amelodiske, psykotisk volds- og sodomi-forherligende negerlarm ikke bare har toppet hitlisterne i Europa og USA, men desuden, med gradvist tiltagende selvfølgelighed, er blevet afspillet som tilvænnet ‘uundgåelig’ muzak (P3) på utallige helt almindelige, hårdtarbejdende danskeres arbejdspladser, dag ud og dag ind, over de skatteyderbetalte radiokanaler.

Hvis ikke specifikt disse to, så har til forveksling lignende videoer og gangsterrapnumre i årevis kværnet deres åndsfordærvende og demoraliserende negroide vanvidsbudskaber ind i underbevidstheden på hundredetusinder af let påvirkelige, etnokulturelt forsvarsløse danske teenagere, gennem deres fedtede wifi øretelefoner og på deres overalt medbragte hypnotiserende indoktrineringsskærme.

Ikke blot terroriseres vore samfund altså af omstrejfende abelignende voldsmænd, indgydt af jødemedierne med et morderisk misundelses-had til alle hvide. Vi skal samtidig pines og plages af halvabernes talentløse udgydelser i lyd og billede, promoveret overalt og konstant i systemmedierne. Disse forhold kan i sandhed ikke tillades at fortsætte ret meget længere.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til SERIEKRIMINEL MULAT MED DREADLOCKS, LØSLADT MOD 1000(!) DOLLARS I KAUTION, AKTIV I BLM OG SELVFØLGELIG ‘TALENTFULD RAPPER’, 39, PLØJER FORSÆTLIGT, MED HØJ FART FIRHJULSTRÆKKER GENNEM OVERVEJENDE ETNISK HVID JULEPARADE I WAUKESHA, WISCONSIN, KVÆSTER OG SÅRER 62, HERAF 18 BØRN, FORELØBIG SEKS DØDE. APPARATJIKMEDIER I DANMARK TAVSE SOM GRAVEN OM MISTÆNKTES VENSTRE-EKSTREME IDEOLOGISKE TILHØRS-FORHOLD. SYMPTOMATISK AFSLØRENDE GANGSTER-RAP SLETTET FRA BIGTECH SOCIALE MEDIER [opdateret 2.03]

  1. Pingback: SERIEKRIMINEL MULAT med DREADLOCKS, LØSLADT MOD 1000 DOLLARS I KAUTION, AKTIV I BLM OG SELVFØLGELIG ‘TALENTFULD RAPPER’, 39, PLØJER BEVIDST OG MED … – janesprints

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.