Om mig

Jeg er en ungersvend på 33 somre, som netop er blevet færdig med min uddannelse indenfor naturvidenskab. Jeg vil blogge om stort set alt, dog først og fremmest om politik og verdenssituationen i øvrigt.

Desuden vil jeg skrive anmeldelser af bøger, DVD’er osv.

18 svar til Om mig

 1. Asger Nord siger:

  Dine analyser virker interessante. Jeg har bogmærket din blog og vil læse den af og til. For øvrigt synes jeg at bloggen er velstruktureret.

 2. Monique siger:

  Hej!
  Jeg ville lige smutte et tak ind for alle de gode oplysninger på siden, ved der må ligge en del arbejde i det!
  Kh

  • hammersmeden siger:

   Glæder mig, at du fandt oplysningerne brugbare!
   Og du har ret: Nogle af artiklerne er faktisk ret tidskrævende. Dog skal oplysningerne jo frem.

   • Monique siger:

    Er helt enig.
    Og det var en stor glæde for mig, at finde en dansksproget side, da det tit kan være tunge emner at komme igennem.
    Så endnu engang tak for det gode arbejde!

 3. arne RYE. siger:

  Glæde glæde at jeg fandt din blog. Herligt at mennesker som du vil have ulejlighed med vidensformidling..tak til dig! Mvh. Rye.

 4. Mathilde Persson siger:

  Hej Hammersmeden!
  Jeg skriver srp om svineinfluenza, og dine artikler er utrolig inspirerende og spændende i forhold til diskussionen om forekomsten af svineinfluenza. Jeg vil utrolig gerne bruge nogle af dine veldokumenterede argumenter og i særdeleshed de vedhæftede skrifter, ud fra hvilke, man kan diskuttere hvorvidt influenzaen var en fejl af medicinal industrien eller ej.
  Men for at kunne bruge din viden er jeg nødt til at kunne dokumentere, hvorfra min viden stammer. Altså med et efternavn og årstal for artiklerne. Det er selvfølgelig helt fair, hvis du foretrækker ikke at angive navn, det er fuldt accepteret.
  Håber du kan hjælpe.

 5. Malene siger:

  Hej. Tak for artikel om vaccinationsskader. Jeg kan dog ikke klikke på linket til den artikel du henviser til. Kan jeg bede dig henvise til den artikel du har tallene fra og tak fordi du har skrevet denne undersøgelse.

 6. Bent Larsen siger:

  Hvordan indsender man et pdf dokument til denne webside ? Jeg har et om bogen “Vidner fra Holocaust”. Fire sider som påviser fejl og forvrængninger. Ville sikkert være interessant for Hammersmeden at publicere.

 7. Andreas siger:

  Fantastisk blog. Du er en intellektuel sværvægter. Hvis internettet ikke eksisterede, er jeg bange for, at jeg stadig ville være en fordummet zombie, hjernevasket af de jødiske massemedier.

 8. sga siger:

  Hej hammersmeden, jeg er enig i næsten alt jeg har læst her på bloggen.
  Dog – ligesom O-d-i-n.org og Dronte / Mosaisk, synes der at være en opfattelse af, at nogen har
  ” mere ret ” til et land, f.ex Danmark , end andre har.
  Dette mener jeg er en vildfarelse – fordi, dels er vi alle indvandrere til Danmark ( 90 % sydfra + 10 % nordfra) igennem mange år.
  Ingen boede således oprindeligt i Danmark, og at man er blond og har blå øjne samt dansk sygesikring /pas / CPR nr, giver ikke nogen mere ret til et stykke jord end andre.
  Dels er nations begrebet, som skrevet i anden tråd, en vildfarelse.
  Nationer er noget jøderne ønsker. Nation overfor Nation er deres eneste chance for intrige.
  Fordi, så kan jøderne drive deres intriger, udlån, krigsoptrapninger, EU & FN, osv – samt tage fast Skat, afgift osv af dem som bliver ” inde i flokken “.
  Alt det ” liberale erhverv ” – uden egentlig værditilvækst, bliver nemmere for jøderne med ” Nation mod Nation ” – princippet. Statslån fra ende land til andet, Verdensbank, osv.
  Nomade livet er / var det naturlige.
  Helt frit.
  Ingen styring, ingen Skat, ingen mulighed for jøderne at styre, fordi grænser ikke findes.
  Dyrene følger græsningen hvor den findes, og krydser lande grænser uden told, osv.
  Handelsfolk i tusinder af år fulgte også handelsstrømmene derhen hvor de førte, uden hensyn tagen til lande grænser, som dybest set er kunstigt tegnede for at nogen kan styre et begrænset område, optage told-kollekt, lave offentlige administrationssystemer ( som vi ej behøver, og som jo ikke duer).
  Lao Tze sagde for tusinder af år siden, at menneskabte systemer er dømt til at fejle.
  Dette ser vi dagligt både i troværdige medier, samt i jøde dominerede mainstreams.
  Vi ser Danmarks bedste intentioner om systemer, fejle , – ikke grundet muslimer eller andre tilrejsende, men fordi lande administrations systemer ikke kan dække over alle typer mennesker. Og de kan slet ikke financieres – samtlige 200 lande i verden har mellem 30 % & 110 % gæld ifht BNP.
  98 % af pattedyrene lever individuelt.
  Kun 2 % , inklusive en del mennesker, lever i grupper.
  Hvorfor dog så hamre 24 elever ind i en børnehave/skole klasse og forsøge at gøre dem
  ” ensrettede” – ( jo, så er det nemmere at indoktrinere dem til at være standard-skatteborgere ).
  Hvorfor denne drift mod storbyerne ? ( Jo, så er det nemmere at styre os der inde, for Staten & jøde kollektorerne & meningsdannelsen ).
  Men naturligt, aller moses – vi er 24 forskellige familier som leverer børn til en skole klasse, og det vises jo dagligt i klasseværelserne, at det ene barn har fuldstændigt andre reference rammer og herkomst, end det andet barn har. Ævl & kævl 7 timer dagligt – problem lekturer, FN styret sexual undervisning helt ned i børnehave klassen, osv.
  Det er ikke Muhammed & Yehud der laver problemerne i skolen – men typisk Joachim & Emil, og ofte fra fraskilte danske familier. Præcis som jøderne ønsker det og har opnået via kaos-planlægningen indenfor 1 Nationsgrænse.
  Derfor – 1 Nordisk Region – eller hvilken som helst System/Nations dannelse vil fejle og har fejlet.

  • Hilmar Sejr siger:

   Det er noget kulturmarxistisk pjatværk at hævde at 90% af de nordisk-germanske danskere skulle være indvandret sydfra. Dine kommentarer er ellers ganske interessante men her mener jeg du går for vidt.
   Desuden, hvis nationsbegrebet skulle være så gunstigt og fordelagtigt for jøderne som du påstår, hvorfor monstro de så bruger al deres økonomiske, religiøse og politiske indflydelse på at nedbryde og raceopblande alle de Hvide nationer i Vesten og etablere diktatoriske, overstatslige enheder som netop nedbryder grænserne?
   Kevin MacDonald har sandsynliggjort og dokumenteret disse kendsgerninger hinsides enhver rimelig tvivl i bogen ‘Culture of Critique’.
   Men ellers mener jeg heller ikke, at nogen i udgangspunktet ‘har ret’ til noget landområde hvis de ikke er i stand til på troværdig vis at hævde deres ejerskab heraf. Jeg har flere gange argumenteret for netop dette synspunkt på Nationaldemokraten og andetsteds. Altså at det kan blive en sovepude og at det er selvbedragerisk at forudsætte at danskere bare til evig tid kan blive ved med at påberåbe sig en eller anden abstrakt papir-ret til landet uden at behøve ændre adfærd eller kæmpe for herredømmet over fædrelandet. Papir-love er intet værd uden magten til at håndhæve dem og ‘rettigheder’ er for det meste illusoriske.
   Det skal måske lige for fuldkommenhedens skyld nævnes her, at Hammersmeden bad mig om at være gæsteskribent her på hans fremragende blog for godt og vel et år siden. Det vil altså sige at den sidste snes artikler, siden Februar 2015, er skrevet af undertegnede og ikke af Hammersmeden selv.

 9. Hugo Ravn siger:

  Kunne du rette henvisningen til “o-d-i-n.org” (domænet blev blokeret af de sædvanlige mistænkte) til det nuværende o-d-i-n.net. Modsat virker ODIN’s reference til Hammersmeden – perfekt.
  På forhånd tak.

  • Hilmar Sejr siger:

   Det glæder mig at I stadig er aktive.
   Har haft lidt travlt. Jeg retter henvisningen.

   • hugoravn siger:

    Tak, min ven.

    Den man. 11. nov. 2019 kl. 15.50 skrev HAMMERSMEDENS BLOG | HAD ER NATURLIGT :

    > Hilmar Sejr commented: “Det glæder mig at I stadig er aktive. Har haft > lidt travlt. Jeg retter henvisningen.” >

 10. Получите известие о создании фиансового выигрыша. Приймите Ваши средства: http://tinyurl.com/Urimesig siger:

  Предуведомляем о премировании фиансового выигрыша. Подхватите Ваши средства: http://tinyurl.com/Urimesig

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.