VIDENSKABELIG SOCIALISME ► NIHILISTISK TOTALITARISME når blind fremskridtstro og grænseløs teknofetichisme slår ihjel ///DEN HISTORISK VELDOKUMENTEREDE ALLIANCE MELLEM VERDENSKOMMUNISME OG PROGRESSIV VIDENSKAB(isme)))

Johan Olsen, magtkorridor-biologen fra Københavns Universitet, er så åbenlyst kommunist, at det ikke er ulejligheden værd at researche på ham. Hans måde at tale på; hans fremtoning; hans mange års faste P1-optrædener og ikke mindst hans alkoholiserede, dybt vulgære rendestensmusik afslører, ud over hans skatteyderlønnede stilling som akademisk medarbejder ved KU, hinsides enhver tvivl, mandens ideologisk-verdensanskuelsesmæssige ståsted. En slags videnskabelig kulturkommissær uden portefølje:

I dansk sammenhæng legemliggør Olsen måske tydeligere og mere eksemplarisk end nogen anden den moderne videnskabelige socialisme: storbymennesket, for hvem alt: fødsel; død; nationalitet; race; køn, er ironisk meningsløshed og statistik. Nihilisten, hvis egen åndsforladte tilværelsesforståelse strander på Big Bangs absurde rev af kvantemekanisk tilfældighed, og som derfor ikke fatter eller værdsætter, at andre mennesker stadig besidder en levende sjæl og stadig lever med en personlig skæbnebevidsthed, der ikke lader sig kvantificere eller bestikke. –Den naturfremmedgjorte naturvidenskabsmand, der kender svarene på selve livets gåde; ja endog på verdensaltets skabelse … men ikke aner, hvorfor han selv er til.

Forside fra Olsen’s progressivist-ideologiske propagandabog fra 2020, ‘Hovedbrud’, i bedste komsomol/jungpioniere-stil rettet mod børn, så også næste generation af danskere, uden for megen bøvlet etnokulturel og asocial identitet i bagagen, vil kunne indordne sig rationelt under den nye videnskabelige fremskridtsorden, som gode internationalt omstillingsparate og kollektivt indstillede tekno-nihilister … medforfatter selvfølgelig den i systemmedierne altid andægtigt adspurgte ekspert udi danskeres inderste tanker og bevæggrunde, den mulatkvoterede fup-professor fra WEF, fakta-oraklet ‘Vincent Hendricks’

Oprøreren Olsen, med de vulgære sangtekster og de venstreradikale synspunkter, udkommer alligevel på respektable mainstreamforlag; er ansat på universitetet og som alsidig radio/TV-programvært på DR. Hvordan hænger det nu lige sammen? Kunne det mon skyldes, at progressivisters hjerner i hovedsagen virker som en slags seismografiske analyseapparater, nøjagtig indstillet på at opfange de mest subtile retningsgivende signaler fra den til enhver tid herskende politisk-økonomiske magtelite, for derudfra at følge tidsånden og, af altruistiske grunde selvsagt, at anbringe sig så centralt som muligt i udviklingens hovedstrømning?

▲enestående veludført, historisk øjenåbnende dokumentar om den totalitære sovjet-kommunismes (+andre afarter af socialismens) kerneideologiske tankegods: hegeliansk-darwinistisk materialisme og gemen ateistisk videnskabsforblindelse. Hele værket kan nedlastes her. Dokumentaren er baseret på bogen Communism in Ambush af den kontroversielle tyrkiske forfatter Harun Yahya. Ud over at anerkende værkets varige kvaliteter og fremdeles anbefale det, for dets væsentlige og fortjenstfulde bidrag til (1) almindelig verdenshistorisk agtpågivenhed samt (2) livsvigtig anskueliggørelse af højaktuelt påtrængende, politisk-kybernetisk-massepsykologiske samtidsfænomener, beslægtede med sovjet-kollektivismen, identificerer Hammersmeden sig hverken med det lejlighedsvist optrædende islamiske islæt i fremstillingen eller forfatterens personforhold. –Om så Yahya skulle have været fængslet hundrede gange af de tyrkiske myndigheder, ville dette intet ændre på de gennem dokumentaren belyste kendsgerningers tanke- og rædselsvækkende betydningsfuldhed, som advarende vidnesbyrd fra fortiden.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 svar til VIDENSKABELIG SOCIALISME ► NIHILISTISK TOTALITARISME når blind fremskridtstro og grænseløs teknofetichisme slår ihjel ///DEN HISTORISK VELDOKUMENTEREDE ALLIANCE MELLEM VERDENSKOMMUNISME OG PROGRESSIV VIDENSKAB(isme)))

 1. Pingback: VIDENSKABELIG SOCIALISME ► NIHILISTISK TOTALITARISME når blind fremskridtstro og grænseløs teknofetichisme slår ihjel ///DEN HISTORISK … – janesprints

 2. Pingback: VIDENSKABELIG SOCIALISME ► NIHILISTISK TOTALITARISME når blind fremskridtstro og grænseløs teknofetichisme slår ihjel ///DEN HISTORISK … – Webstedets titel

 3. Tommy Rasmussen siger:

  2018! – Med den ideologisk (diktatoriske!) intolerante Covid19-vaccinationskampagne blev det realitet. Nanochips i Pfizer og Modernavacciner, som efter ønske kan aktiveres af signaler udefra (fjernstyring). Neurobiolog Dr. Morgan US Military Academy West Point 2018: Nervecelleaktivering udefra ved hjælp af nanochips og DNA-modifikation. Derfor ubevidste adfærdsændringer af mennesker. Dr. Morgan forklarer fremtidens menneskehed som en bikube, hvor alle hjerner er forbundet uden individualitet. Når man placerer en nanochip-receptor i hjernen, kan den fjernstyres – OG: MAN KAN SLETTE HUKOMMELSEN OG INDGIVE EN NY!

  https://krisenfrei.com/?mailpoet_router&endpoint=track&action=click&data=WyI0OSIsIjVlMTRhYiIsIjI1NTkxIiwiZjc3YmIzNDJkMWQ1IixmYWxzZV0

  • Hilmar Sejr siger:

   Alan Watt advarede os mod den videnskabelige socialisme i årtier. Efter hans alt for tidlige død i fjor, er det vores pligt at give budskabet videre (til de, der har ører at høre og øjne at se med).
   Det foredrag fra 2018 du henviser til, er i sandhed kvalmende uhyggeligt. Jeg husker det tydeligt. Professoren udstråler den frastødende blanding af isnende ironisk ligegyldighed og bundløst hovmod, som er så karakteristisk for de opblæste progressivist-dogmatikere.

   Ni af ti vesterlændinge mangler imidlertid aldeles historisk bevidsthed, og er i stedet blevet indprentet en naïv forestilling om, at alle hændelser indtræffer spontant, tilfældigt og løsrevet fra hinanden.

   Desværre ser vi også rester, eller mildere afarter, af denne udpræget ahistoriske, lad os kalde den, ‘vilkårligheds-vildfarelse’, hos ellers velmenende og samvittighedsfulde mennesker; gode borgere med en overvejende sund skepsis over for det nuværende globalistangreb.

   De fleste stirrer sig nemlig blinde på nutidens, indrømmet ret opmærksomhedskrævende, fænomener, uden rigtigt at få kædet begivenhederne sammen med den relevante historisk-politisk-økonomisk-kulturelle udvikling, der ligger bag.

   Som jeg allerede har prøvet at forklare et par gange, så kan dette være særdeles problematisk, idet de globalplutokratiske tech-oligarker derved ikke bliver kigget nært grundigt nok efter i sømmene. Eksemplet med vaccinerne er det mest relevante eksempel på denne erkendelsesmæssige faldgrube.
   Efter min mening hersker der altså, blandt alternativt tænkende modstandere af det globalplutokratiske tyranni; dvs. inden for gruppen, som vi i store træk kunne kalde for modstandsbevægelsen, en alt for udbredt tendens til, absolut at ville kalde covid-vaccinerne … for alt andet end vacciner.

   For os, der har været bevidste om vacciners generelt forekommende skadevirkninger, eksempelvis på det menneskelige nervesystem og på den menneskelige forplantningsevne, lang tid før det massepsykologiske covid1984-fænomen indtraf, er det noget frustrerende at iagttage, hvordan de relevante historiske baggrunde, der gennem årtier har har ledt frem til det koordinerede angreb, vi ser manifestere sig i dag, fortaber sig i en snæversynet optagethed af nutidens og kun nutidens vaccine- og kybernetiske diktaturformer.

   Som jeg ser det, er det sandsynligvis de mange ‘almindelige’ vacciner, som den brede befolkning i større og større omfang har modtaget … der har været stærkt medvirkende til at frembringe netop den almindelige apati; naturfremmedgjorthed og instinktsvækkelse, som muliggør masseinjiceringerne med den nye type af genmodificerende vacciner.

   Tingene hører, med andre ord, og som du sikkert allerede ved … sammen.

   –Forsinket Godt Nytår herfra.

 4. Hilmar Sejr siger:


  selv om vi heldigvis ikke har atomkraftværker i DK, findes der stadig masser af kilder til alvorlige radioaktive udslip, paradoksalt nok, især på hospitalerne

 5. Tommy Rasmussen siger:

  11.01.2021 – Spanien nedgraderer Corona til normal influenza – med i øjeblikket omkring 200.000 nye infektioner om dagen og en syv-dages forekomst på 1.600, skyder omicron-bølgen i øjeblikket ind over Spanien. Ikke desto mindre overvejer regeringen tilsyneladende at behandle coronavirus som den klassiske influenza i fremtiden. Ifølge dagbladet “El Pais” ønsker regeringen ikke længere at registrere og spore enhver corona-infektion. I fremtiden vil ikke alle personer med symptomer testes.

  Præsident Sanchez: System for hele Europa

  Premierminister Pedro Sanchez bekræfter grundlæggende overvejelser: Da dødsraten af ​​coronasygdomme er faldet, kan det være tid til at håndtere pandemien på andre måder, siger han til tv-stationen SER. Sánchez sagde mandag, at hans eksperter havde arbejdet på planen i ugevis. Den spanske sundhedsminister havde allerede rejst spørgsmålet med sine europæiske kolleger.
  https://www.focus.de/gesundheit/coronavirus/sogenanntes-sentinelsystem-spanien-auf-dem-weg-zur-endemie-regierung-will-corona-kuenftig-wie-grippe-ueberwachen_id_37070997.html

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.