Muslimsk og jødisk vrede mod Danmark

Den danske ambassadør i USA måtte i går angiveligt stå skoleret overfor repræsentanter for hhv. det jødiske og det muslimske trossamfund, der ville give Danmark en reprimande pga. den nyligt vedtagne lov, der forbyder slagtning af dyr uden bedøvelse.

Rabbineren Marc Schneier fra foreningen FFEU, som han selv har grundlagt og er overhoved for, samt muslimen Sayyid Syeed, som er formand for den islamiske sammenslutning i Nordamerika, troppede op samlet for at udtrykke deres vrede mod Danmarks ret til selvbestemmelse, idet den vedtagne lov angiveligt »forhindrede de to trossamfund i at praktisere deres religion i Danmark«.

 imagesRabbi Marc Schneier udtalte om mødet med den danske ambassadør:

“Forbuddet har skabt en fjendtlig atmosfære, der truer muslimsk og jødisk liv i Danmark. Vi er forfærdede over, at regeringen i et land, der har været en ven af det jødiske samfund siden den succesfulde evakuering af danske jøder til Sverige under Anden Verdenskrig, nu bestrider jøder og muslimers hellige ret til at udøve deres tro frit.”

At jøder og muslimer i denne forbindelser slår pjalterne sammen og tropper op samlet overfor den danske ambassadør for herved at lægge mere vægt bag deres pres og trusler om at ville diktere Danmarks lovgivende magt, er i øvrigt på ingen måde noget nyt: Allerede før har jøder og muslimer vist tegn på sammenslutning for herved i fællesskab at stå stærkere mod den (hvide) vestlige verden i deres kamp mod denne. Især når det kom til at gennemtrumfe tiltag, der var i begge trossamfundenes interesser. Ofte naturligvis med en hermed forbundet indskrænkning af de etniske europæeres rettigheder og friheder.

kaplank

Kivie Kaplan

Marc Schneiers organisation FFEU grundlagde han i øvrigt med det soleklare formål for øje, netop at styrke samarbejdet mellem muslimer og jøder samt samarbejdet mellem jøder og sorte. Således spillede jøder en stor og afgørende rolle i de sortes såkaldte »borgerrettigheder«. Og gør det fortsat i mange af de særrettigheder (»affirmative action«) for sorte minoriteter, der bliver vedtaget på bekostning af hvide. I denne sammenhæng skal man desuden huske på, at den sorte, angivelige »borgerrettighedsforkæmper« Martin Luther King blev støttet markant af jødiske bagmænd, både finansielt og åndeligt. Bl.a. var den jøden Stanley Levinson, der skrev mange af Kings taler, herunder den berømte »I have a dream … « Organisationen NAACP (National Association for the Advancement of Colored People) blev støttet massivt økonomisk af jødiske donationer og formændene for NAACP (som jo har til formål at fremme sortes interesser i USA) var i starten udelukkende jøder. Heriblandt den berømte Kivie Kaplan.

Dette indlæg blev udgivet i Indenrigsnyheder, Udenrigsnyheder, USA og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

3 svar til Muslimsk og jødisk vrede mod Danmark

 1. Hilmar Sejr siger:

  Hvis de ikke ka’ li’ lugten i bageriet . . .

 2. dan.c siger:

  Ganske rigtigt at jøder har spillet den ledende rolle i såkaldte ‘borgerrettigheder’,samt ‘affirmative action'(positiv særbehandling).Den positive særbehandling , var da den blev oprettet naturligvis omkring 1970 kun rettet mod hvide og deres ‘privilegier’
  Men idag kan jeg da kun tilslutte mig affirmative action.Vi kunne jo begynde med medierne,forsætte med det der går under betegnelsen kultur,dernæst politik,samt ikke mindst bankverdenen og højfinansen.
  Her vil der i høj grad være brug for noget ‘diversitet’ og positiv forskelsbehandling,eftersom der er en massiv overrepræsentation af et vist folkefærd.

 3. Viking siger:

  Her er lidt mere, af samme skuffe.
  https://nationaldemokraten.dk/joeder-og-muslimer-sammen-om-mishandling/

  Hvis det var op til mig, så skulle både jøder og muslimer sendes hjem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.