Vaccinerede børn bliver mere syge end ikke-vaccinerede

I september sidste år blev de første resultater offentliggjort af en omfattende undersøgelse, hvor der blev sammenlignet forekomster af sygdomme hos hhv. vaccinerede børn og ikke-vaccinerede. Undersøgelsen er endnu ikke afsluttet, men resultaterne opdateres derimod løbende og indtil nu omfatter den over 11.000 ikke-vaccinerede børn under 19 år. Notering af sundhedstilstanden hos de uvaccinerede børn sammenholdes med den tilsvarende sundhedstilstand hos en kontrolgruppe, som er taget blandt den jævne befolkning, altså hovedsageligt vaccinerede børn. Resultaterne indtil nu viser, at børn, der er blevet vaccineret med standardvaccinationerne er mellem 2 og 5 gange mere syge end børn, som aldrig er blevet vaccineret mod noget.

Som eksempel kan nævnes, at andelen af børn med type 1 herpes var på 12,8 % blandt kontrolgruppen (de overvejende vaccinerede børn), hvorimod kun 0,2 % af de uvaccinerede børn havde fået type 1 herpes. Blandt de ”almindelige” børn, der overvejende var blevet udsat for vacciner, havde 32 % på et tidspunkt fået mellemørebetændelse. Det tilsvarende tal for de uvaccinerede børn var på under 2 %.

Forekomster af vorter hos de vaccinerede børn steg med alderen, således at 15-20 % af børn mellem 18 og 20 havde vorter. Kun 3 % af de uvaccinerede børn fik vorter. Ikke-vaccinerede børn fik astma i 2,5 % af tilfældene, mens tallet for de vaccinerede var på 4,7 %. Dog var de 4,7 % taget fra den ovennævnte kontrolgruppe som et sammenligningsgrundlag, der bestod af tyske børn valgt fra den brede befolkning. Astmaforekomster kan således variere meget blandt vestlige befolkninger, således havde 6 % af gennemsnitlige (vaccinerede) amerikanske børn astma, mens 14-16 % af australske børn havde astma.

10,7 % af børnene fra kontrolgruppen havde haft høfeber, mens kun 3 % af de uvaccinerede havde haft dette. 13,2 % havde haft neurodermatitis i modsætning til kun 7 % af de ikke-vaccinerede.

Det skal nævnes, at kontrolgruppen, som var blevet overvejende vaccineret, bestod af tyske børn, hvorimod de ikke-vaccinerede børn kom fra mange lande, især USA. Da amerikanske børn bliver vaccineret meget mere end europæiske og dermed også tyske børn, er det muligt, at en sammenligning med en ren amerikansk kontrolgruppe ville have givet endnu større forskelle mellem vaccinerede og ikke-vaccinerede børn, forudsat at der er en sammenhæng mellem mængden af vaccinationer og antallet af sygdomstilfælde. Amerikanske børn, der følger den ”almindelige” vej indenfor vaccinesystemet, modtager således 50 doser af 14 forskellige vaccinationer. 26 af doserne gives indenfor det første leveår.

Også andre studier, har bekræftet denne tendens om at vaccinerede børn faktisk er mere syge end uvaccinerede, selvom det modsatte (på papiret) burde have været tilfældet:

1. Studie fra Salzburg:

Her fandt man i en undersøgelse på 1004 uvaccinerede børn at:

0 % havde astma (8 % – 12 % i normalbefolkning/vaccinerede)
1,2 % havde atopisk deramtit (10 % – 20 % i normalbefolkning/vaccinerede)
3 % havde allergier (25 % af normalbefolkning/vaccinerede)
0,79 % ADHD (5 % – 10 % normalbefolkning/vaccinerede)

2. Studie fra Guinea-Bissau:

Børn af 15.000 mødre blev observeret over en 5 års periode mellem 1990-96. Her fandt man, at spædbørnsdødeligheden for difteri, stivkrampe og kighoste var dobbelt så høj hos de vaccinerede (10,5 versus 4,7)

1 Kristensen I, Aaby P, Jensen H.:“Routine vaccinations and child survival: follow up study in Guinea-Bissau, West Africa”, BMJ 2000; 321: 1435–41

3. Studie fra New Zealand:

Undersøgelsen er fra 1992 og involverede 254 børn, hvoraf 133 var vaccinerede og 121 var uvaccinerede. Frekvensen af de forskellige sygdomme procentvis var som følger i de to grupper:

Astma: uvaccinerede: 3 % (vaccinerede: 15 %)
Eksem; uvaccinerede: 13 % (vaccinerede 30 %)
Kronisk otitis: uvaccinerede 7 % (vaccinerede 20 %)
Kronisk tonsilit: uvaccinerede 2 % (vaccinerede 8 %)
Vejrtrækningsproblemer og vuggedød: uvaccinerede 2 % (vaccinerede 7 %)
Hyperaktivitet: uvaccinerede 1 % (vaccinerede 8 %)

Desuden fremgår det af tal fra CDC, at hyppigheden af autisme nu er 1/88. Hyppigheden af denne diagnose lå for blot få år tilbage på 1/10.000.

Det kan således tyde på, at der er en sammenhæng mellem vaccination og øget sygdom i befolkningen, altså at vaccinationer forårsager sygdomme i stedet for at forhindre dem. Undersøgelserne er dog foretaget for det meste af private organisationer eller enkeltpersoner. Men at ophavsmændene til undersøgelserne har været uden økonomiske interesser i resultaterne og dermed har været uafhængige og neutrale, lover godt for undersøgelsernes sandhedsværdi. Det skal selvfølgelig nævnes, at forældre, der vælger ikke at vaccinere deres børn, måske netop i nogle tilfælde har andre opfattelser og tilgange til sundhed, end forældre, der lader deres børn vaccinere.

Men ikke desto mindre er det tankevækkende, at den ”sikkerhed” mange forældre tror at de giver deres børn med en vaccination, i virkeligheden nok er at gøre børnene en bjørnetjeneste; hvis børnene faktisk bliver mere syge af alle de skadelige tilsætningsstoffer og bivirkninger i vaccinationerne i forholdt til ikke at få dem, kan man kun spørge sig selv om hvorfor de overhovedet skal have dem, hvis de i bedste fald ingen virkning har overhovedet og måske i værste fald fremkalder sygdomme ud fra vaccinationernes kemikaliesammensætning samt dens tilsidesættelse af kroppens immunsystem?

Vaccines research at the NVGH

Vaccines research at the NVGH (Photo credit: Novartis AG)

Svaret er, at de eneste, der har umiddelbar gavn af vaccinerne, er dem, som fremstiller dem og sælger dem. Altså dvs. medicinalfirmaerne. Det er jo allerede kommet frem, hvorledes medicinalindustrien ”smører” de (på papiret) uvildige rådgivere for landenes sundhedsmyndigheder samt WHO med penge, så at disse ”sundhedseksperter” anbefaler landenes sundhedsvæsener at vaccinere så mange børn som overhovedet muligt. Vaccinere dem (selvfølgelig) med de vacciner, som medicinalfirmaerne er de eneste, der producerer. Dette betyder penge lige ned i foret for medicinalindustrien. Penge taget fra landets sygesikringer, som jo naturligvis er skattefinansierede. Altså dvs.: At skatteydernes skattepenge sendes ned i pharma-industriens lommer for vacciner, som måske direkte skader børnene ved at gøre dem syge i stedet for at forhindre sygdom. Nogle af vaccinerne med deres eksotiske mikstur at tilsætningsstoffer er muligvis sågar dødelige.

Og alle de ekstra sygdomme og bivirkninger, som børnene har fået af de sygdomsforebyggende vacciner, skal jo også behandles. Med medicin produceret af … (ja hvem mon?). Alt i alt en profitabel forretning for medicinalfirmaerne, idet landenes regeringer frivilligt samarbejder på bekostning af borgernes sundhed. Men borgernes ve og vel er jo for længst noget, som rager vores politikere og medicinalindustrien en fløjte. Deres spillen hasard med vores helbred er jo efterhånden en indbringende forretning for begge parter, for regeringerne skal jo også hele tiden bruge en undskyldning for at kunne hæve skatterne; af hensyn til ”sundhedsvæsenet” og ”sygdomsforebyggelse”. Jo tak! Forebygge sygdomme ved at gøre folk mere syge, det lyder vanvittigt, men ikke desto mindre er det det scenarie der udspiller sig i øjeblikket.

Tak til informertvaksinevalg for den glimrende baggrundsartikel.

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Sundhed, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Vaccinerede børn bliver mere syge end ikke-vaccinerede

 1. Hr. Jensen siger:

  Alt det her kan man fortsætte med til dommedag, men hvad nu med at bringe det frem og konfrontere magthaverne med det – ellers nytter det jo ikke et kvæk at man skriver og skriver. Hvad siger ministeren? Hvad siger lægerne? Spørg dem og afkræv svar – ellers ævler man jo bare rundt. Svar, magthavere, svar, ellers nytter det absolut intet. Det nytter jo ikke noget at sige, at vi ved det og det…Afkræv et svar, ellers er viden nul værd.

  • hammersmeden siger:

   Jeg kunne sagtens sende det til sundhedsminister Astrid Krag. Men hånden på hjertet; hvad tror du ærligt talt at der ville komme ud af det? Tror du virkelig at ministeren ville gøre noget ved det, hvis hun da overhovedet gider at svare på min mail?

   Politikerne er ligeglade med os og vores sundhed så længe de får deres millionhyre, det er jo også det, der var en af pointerne med indlægget.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.